Triar l'encarregat d'aprovar un document validat

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:30 PM

Per assignar la persona que avalarà la validesa del document

Conceptes del glossari relacionats: Document validat, Validació de documents, Revisió, Aprovació, Publicat - Versió vigent

Tasques que heu de saber fer abans de començar: Crear un nou document validat, Revisar un document validat

Una vegada un document validat hagi estat revisat per les persones indicades i hàgiu realitzat els canvis oportuns, cal indicar a Clickedu qui serà l'encarregat d'aprovar-ne la versió. A diferència de la fase de revisió, en la qual podíeu assignar diverses persones, en la fase d'aprovació només n’hi pot haver un.

1. Des del bloc Arxius, aneu a Documents validats i localitzeu el document del qual voleu definir l'encarregat de la seva aprovació.

2. Cliqueu sobre la icona de la i i després sobre la icona del llapis (Modificar).

3. A l'apartat Estat, seleccioneu Aprovació i publicació.

4. A l'apartat Aprovació, seleccioneu l'encarregat d'aprovar l'arxiu i la data.

5. Cliqueu 'Guardar'.