Les dimensions, al butlletí d'avaluació (LOEM - Primària) (Catalunya)

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 2:59 PM

Per incloure les dimensions al butlletí d'avaluació

Si avalueu les dimensions al llarg del curs i voleu que apareguin al butlletí de les diferents avaluacions, caldrà que ho activeu.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Acadèmic i aneu a l'apartat Configuració del curs escolar.

2. De l'etapa Primària, cliqueu, a baix de tot, Butlletí de notes.

3. A l'apartat Dades del butlletí trobareu el desplegable Mostrar dimensions trimestrals, on heu de seleccionar si voleu que es mostrin només les dimensions o les dimensions i les seves competències.