Sistema d'intercanvi d'informació Cicles Formatius (Catalunya)

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 8:29 AM

Clickedu genera un arxiu amb les dades de tots els alumnes matriculats. Aquest arxiu s’ha d’enviar al Departament d’Ensenyament.

1. Accediu al bloc Administració, mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions, apartat Sistema d’intercanvi d’informació (Cicles formatius)

2. Trieu un curs escolar.

3. Quan ho hàgiu fet, us apareixerà una capsa amb totes les etapes actives en el centre. Haureu de seleccionar les etapes o etapa de la qual vulgueu generar el fitxer.

Veureu la següent explicació:

- A continuació, es generarà l'arxiu d'intercanvi d'informació, segons la Guia MAT.

- S'afegiran en aquest arxiu tots els alumnes assignats, com a repetidors o no, de les classes actives per aquest curs escolar.

- Abans de generar l'arxiu per trametre al Departament, heu de revisar els codis de cicle, mòdul i unitat formativa, ja que han de ser els oficials (els podeu consultar a l'Excel). Si no ho són, canvieu-los a la graella, però NO els modifiqueu a Clickedu (Administració > Acadèmic > Unitats formatives).

- Trieu quines etapes voleu incloure en l'arxiu.

4. Feu clic al botó Generar graella.

5. A continuació, trobareu una graella amb alguns camps buits que haureu d’emplenar. Podreu Guardar i seguir més endavant, Guardar i generar matrícula o Guardar i generar avaluació.

Si seleccioneu Guardar i generar matrícula, genera l’arxiu amb les dades relacionades amb matèries, codis, titulacions, etc. En canvi, si seleccioneu Guardar i generar avaluació, a part, també afegirà les notes.