Medicacions

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 11:49 AM

Per dur un control de les medicacions que han de prendre els alumnes

Podeu tenir controlat quin alumne s'ha de prendre alguna medicació, amb la seva dosi i freqüència.

• Permís necessari: Gestionar les medicacions.

1. Des del bloc Matèries, entreu al mòdul Medicacions, del menú superior.

Podreu veure un llistat amb les medicacions, per defecte, del dia actual.

2. Busqueu les medicacions actives amb els filtres superiors.

Les medicacions que us apareixeran són aquelles que estiguin actives en els dies, classes o alumnes que hàgiu definit en els filtres.

Podeu exportar aquest llistat a Excel i imprimir-lo.

3. Per donar d'alta una medicació d'un alumne vostre, cliqueu (Nova medicació).

4. Seleccioneu la vostra classe i cliqueu (Nova medicació) de l'alumne amb medicació.

5. Ompliu els camps i cliqueu Guardar.

A la pantalla principal del mòdul veureu que apareix la nova medicació, que podeu veure (), editar () i esborrar ()

El tutor dels alumnes amb medicacions veurà MedicacionsSumari amb les medicacions del dia.