Passarel·les de pagament electrònic

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 11:49 AM

Per permetre que les famílies paguin comandes amb targeta per internet

Si teniu un acord amb el vostre banc per poder operar com a comerç o us heu donat d'alta a UniversalPay, podeu entrar a la plataforma les dades que us facilitin. Llavors les famílies, a l'hora de fer una comanda des de la seva plataforma, podran pagar amb targeta directament.

• Permís necessari: Gestionar els rebuts

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Rebuts.

2. Assegureu-vos que a Gestió de tipus de pagament teniu un tipus de pagament amb el codi TPV i el nom TPV virtual.

Si no el teniu, creeu-lo.

3. Aneu a Passarel·les de pagament electrònic i cliqueu  (Nova passarel·la).

4. Seleccioneu Redsys si teniu un acord amb el banc o UniversalPay si us hi heu donat d'alta, i introduïu les dades que us faciliti el vostre banc.

A causa del manteniment que impliquen els pagaments electrònics, donar d'alta una passarel·la amb Redsys té un cost mensual de 10 €, que se sumen a la quota.

En el cas d'UniversalPay, el servei es contracta directament amb ells.

5. Cliqueu Guardar.

6. Activeu la passarel·la clicant  (Activar).

Podeu editar les passarel·les (), activar i desactivar-les ( i , respectivament) i, si estan desactives, esborrar-les ().

A més, si treballeu amb sèries d'albarà (administrables des de les configuracions de Vendes i activitats), podeu definir quina voleu que serveixi per a les comandes pagades per internet. Si no n'hi ha cap sèrie específica per a aquestes comandes, s'assignen a la sèrie per defecte.

Per activar una passarel·la amb Redsys, segurament us demanin que feu unes proves. Per poder-les fer, heu de contactar amb nosaltres perquè us activem el circuit de proves del vostre Clickedu. Quan les hàgiu fet i el banc us hagi passat a un entorn real, cal que torneu a contactar amb nosaltres per desactivar-vos el circuit de proves.

Amb una passarel·la de pagament electrònic activada, quan els pares facin una comanda des de la seva plataforma, podran clicar Fer la comanda i pagar per internet.

Per tal de facilitar-ne el pagament, s’ha habilitat la possibilitat de cobrar serveis amb TPV en línia, de manera que els responsables puguin fer-ho mitjançant la seva app. Això permetrà que us estalvieu gestions i les dificultats que suposa treballar amb diners en efectiu. A més a més, entre les opcions que ja existien, hem afegit l’opció de pagar mitjançant datàfon al centre.