Configuracions de Vendes i activitats

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 1:59 PM

Per configurar el mòdul de vendes i activitats

Aquest mòdul  permet la venda d'articles, lots d'articles i activitats. Us pot servir per vendre articles a alumnes, preinscrits i gent de fora de l'escola des d'una botiga; per realitzar vendes en línia als responsables, realitzar comandes de material per als professors, oferir activitats i sortides extraordinàries, etc.

Podeu donar d'alta els articles i lots amb tot allò necessari (colors, talles, codi de barres, base, IVA, etc.), realitzar les comandes registrant el procés i fer-ne un seguiment a través de taules de cerca de les comandes per a diferents estats d'entrega i de cobrament, així com realitzar albarans i factures.

• Permís necessari: Gestionar Vendes i activitats (Serveis > Vendes i activitats).

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Vendes i activitats.

2. Cliqueu i, després, Configuracions.

3. A Responsables, introduïu el correu electrònic on s'enviaran els correus quan hi hagi comandes i definiu si voleu que al mòdul de comandes dels responsables dels alumnes hi aparegui el text que definiu.

4.Rebuts podeu seleccionar l'agent emissor dels rebuts que es generaran des del mòdul, introduir els codis comptables per a la comptabilitat i marcar si voleu que en el número del rebut surti la data de la factura.

5.Albarans podeu activar les sèries d'albarans, que us permetrà crear una sèrie per defecte o seleccionar-la alguna de ja existent. Activar aquesta configuració us permetrà accedir a GestióVendes i activitats > icona de la roda dentada > Sèries d'albarà, on podreu crear i editar sèries.

També podeu definir diferents aspectes sobre els albarans.

Amb Activar venda directa podreu realitzar comandes des del mateix mòdul, amb la icona de la bossa (Venda directa) que apareixerà.

6. Cliqueu 'Guardar'.