Accessos

Modificat el Dc, 14 Juny, 2023 a les 3:16 PM

Per veure els accessos a Clickedu d'un usuari

Amb els permisos necessaris, podeu consultar les vegades que un usuari ha accedit a la plataforma.

1. Des d'Administració > Gestió d'usuaris, accediu a l'apartat del tipus d'usuari del qual vulgueu consultar els accessos.

2. Cerqueu l'usuari que desitgeu i cliqueu la icona de la fletxa vermella (accessos).

Us apareixeran tots els accessos, que podeu filtrar per dates.

També podeu accedir a les diferents funcionalitats de la pantalla Accessos dels usuaris (vegeu més informació
aquí).

PERMISOS:

Per veure aquesta informació cal algun dels permisos següents:
Accedir al bloc Administració per a tots els apartats.
Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics per a Alumnes i Pares i mares.
Gestionar les dades del personal docent i PAS per a Docents, Administració i serveis i Altres.

Per veure qui ha accedit a la informació protegida per l'RGPD també cal el permís següent:
Gestió d'accessos a dades protegides.