Alta/Baixa d'usuari

Modificat el Dc, 14 Juny, 2023 a les 3:31 PM

Per donar d'alta o de baixa a Clickedu un usuari

Un usuari de Clickedu es pot donar de baixa i, de la mateixa manera, un usuari donat de baixa es pot donar d'alta.

Per donar de baixa:

1.
Des d'Administració > Gestió d'usuaris, accediu a l'apartat del tipus d'usuari del qual vulgueu donar de baixa.

2. Cerqueu l'usuari que desitgeu i cliqueu la icona del signe negatiu (baixa).

D'aquesta manera, la data que constarà com a baixa de l'usuari serà el dia que es premi aquesta icona. Si voleu introduir una data diferent, ho podeu fer des de l'apartat Estat, modificant l'usuari (vegeu més informació
aquí).

Per donar d'alta:

1.
Des d'Administració > Gestió d'usuaris, accediu a l'apartat del tipus d'usuari del qual vulgueu donar d'alta.

2. Cerqueu l'usuari que desitgeu (activant Mostrar baixes) i cliqueu la icona del signe positiu (alta).

PERMISOS:

Per veure aquesta informació cal algun dels permisos següents:
Accedir al bloc Administració per a tots els apartats.
Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics per a Alumnes i Pares i mares.
Gestionar les dades del personal docent i PAS per a Docents, Administració i serveis i Altres.