Accessos dels usuaris

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:18 PM

Per consultar les dades d'accés dels usuaris a Clickedu

Amb permisos es poden consultar les dades d’accés dels usuaris a Clickedu.

• Permís necessari: Accedir al bloc AdministracióGestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmicsGestionar les dades del personal docent i PAS.

Índex:
Accessos dels usuaris
Estadístiques
Dades protegides

ACCESSOS DELS USUARIS

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Gestió d'usuaris.

2.Accions, cliqueu Accessos dels usuaris.

3. Seleccioneu el rang de dates que desitgeu i si voleu veure els accessos des del web, des de l'app o des dels dos llocs. Podeu cercar un usuari concret o bé una classe.

4. Cliqueu Cercar.

Si no seleccioneu cap data inicial ni cap data final veureu tots els accessos.

Si cerqueu una classe, també apareix un llistat dels alumnes de la classe que no s'han connectat durant el període indicat.

Podeu generar un Excel del llistat mitjançant el botó Exportar a Excel.

ESTADÍSTIQUES

Si cliqueu Estadístiques, a la dreta de la pantalla, podeu veure estadístiques dels accessos per tipus d'usuari, que també podeu filtrar per dates.

Aquestes estadístiques us mostren el tipus d'accés, els accessos per mesos seleccionats i els accessos per cursos escolars en els mesos seleccionats.

DADES PROTEGIDES

Amb permisos podeu clicar Dades protegides, a la dreta de la pantalla, i consultar qui ha accedit a quines dades protegides de quins mòduls.

• Permís necessari: Veure els accessos a les dades protegides.