Configuracions

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 8:45 AM

Per configurar diversos aspectes de l'aparença de la plantilla.

Opció no disponible per als centres amb un disseny personalitzat

•  Permís necessari: Administrar el bloc Web

S'hi accedeix des del bloc Web

Des d'aquest apartat podeu configurar:

1. Contacte / Com arribar:
Amagar Contacte i Com arribar de la pàgina principal, ja que per defecte està inactiu.

2. Col·legi virtual:
Per definir el nom de la visita virtual.

3. Xarxes socials:
Vincle d'enllaç als vostres perfils de les diferents xarxes socials.

4. Google Analytics:
La clau que us facilita Google Analytics per dur el control d'accessos al vostre web.

5. Descripció del web (SEO):
Podeu introduir-hi la descripció del vostre web, que serà el text que es veurà quan el web de la vostra escola aparegui en un cercador web.