Llistat d'altes i baixes laborals

Modificat el Mon, 26 Jun 2023 a les 01:38 PM

Per extreure informació relativa a les altes i baixes laborals del personal del centre

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar
Altes i baixes laborals

Podeu introduir les altes i baixes laborals del personal del centre per poder-les llistar i fer-vos una idea de les baixes del centre.

• Permisos necessaris: Accedir al bloc Administració o Gestionar les dades del personal docent i PAS, i Configurar els aspectes contractuals.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. A 'Llistats', cliqueu Llistat d'altes i baixes laborals.

També hi podeu accedir des d'AdministracióLlistats, informes i taules.

Anireu a la pantalla que us permet consultar les altes i baixes del personal del centre, que podeu imprimir i exportar a Excel.