Llistat de matèries

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 6:56 PM

Per extreure un llistat amb informació de les matèries

El llistat de matèries us permetrà extreure informació relativa a les matèries que es fan a l’escola. Per exemple, podreu obtenir un llistat amb els professors que imparteixen una determinada matèria i els alumnes que la cursen. També hi ha l’opció de veure les notes finals d’aquestes matèries o bé només llistar els alumnes suspesos d'una matèria concreta.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Al desplegable Llistats, seleccioneu Llistats de matèries.

3. Seleccioneu la informació relativa al llistat que voleu obtenir.

4. Cliqueu Generar llistats

També podeu obtenir el llistat en format Excel clicant Exportar a excel.