Perfils

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 12:12 PM

Diferents possibilitats de tipologia d’usuari que podem trobar a Clickedu.

Cada perfil té uns permisos determinats i, per tant, en funció del perfil que tingui assignat un usuari, podrà fer unes coses o unes altres. Resulta útil per atorgar un mínim de permisos i assegurar-nos que pel sol fet de ser mestre, per exemple, ja pots fer una sèrie de coses.

Conceptes del glossari relacionats: perfils

Tasques que has de saber fer abans de començar:  càrrecs, equips

Entreu al bloc Administració i, dins del mòdul Permisos, accediu a la pestanya Perfils.

Anireu a la pàgina on podreu veure quins perfils existeixen a Clickedu i els permisos que té cada un d’aquests perfils. Des d’aquesta pàgina es poden modificar els permisos dels diferents perfils.

Feu clic a ‘Modificar’ per canviar i/o afegir algun dels permisos d’aquest perfil.