Accions: Configuració fitxa usuari

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 3:34 PM

Per configurar què és el que pot veure/modificar cada un dels tipus d’usuaris de Clickedu respecte de la resta (des de diferents llocs, com per exemple a la pestanya Comunicació > Directori de persones, o bé els llistats d’alumnes amb dades personals, des d’Alumnes d’una matèria).

Podeu veure el següent vídeo tutorial sobre com configurar la fitxa d'usuari:

Entreu al bloc Administració, mòdul Permisos, apartat Configuració fitxa usuari.

Accedireu a la pàgina on podreu configurar què és el que l’escola vol que cada perfil d'usuari pugui veure/modificar respecte de la resta de perfils d’usuaris. Ex:

En aquest cas, podeu marcar o desmarcar el que vulgueu que l’administrador pugui veure dels alumnes, pares/mares, personal docent, personal d’administració i serveis i comunicació.

Recordeu fer clic a ‘guardar’ per desar els canvis que hagueu fet.

Aquesta pantalla és especialment important pel que fa a la l’LOPD. Permet indicar que podrà veure un professor de la resta de professors quan va a directori de persones (hi ha escoles que cada curs generen un llistat que es dóna a tothom amb dades com telèfons), o que podrà veure un tutor/pare respecte al seu cònjuge o passar a no veure res.