Configurar Clickedu per a instàncies que funcionen amb PERMSEA

Modificat el Dl, 29 Abr. a les 11:05 AM

Configurar el tipus d'avaluació

Afegir els descriptius del full de comunicació

1. Aneu a Administració > Acadèmic > Accions > Administrar frases > Observacions generals i cliqueu Nova frase.

2. És important que seleccioneu l'ús Per a grup/classe.

Definir els blocs de l'apartat de continguts

1. Aneu a Administració > Acadèmic > Estructura de cursos i per a cada cicle cliqueu la icona (Continguts i eines de les matèries).

2. Modifiqueu els continguts configurables perquè siguin els següents:

• Nom
  • Competències
  • Criteris d'avaluació
  • Recursos
  • Activitats
  • Recursos associats
  • Situació global / Taller
Si la columna Estat mostra que el contingut està en ús no es pot modificar. Si necessiteu modificar-lo, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sincronitzar amb PERMSEA/SGC

Per assegurar-vos que disposeu de la informació que us arriba des del Sistema per a Gestió de Competències (SGC) en el vostre Clickedu.

1. Aneu a Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > PERMSEA/SGC.

2. Cliqueu, pel curs que desitgeu, 1. Unitats temporals.

3. En el desplegable UT SGC - Sincronització, seleccioneu la UP del SGC que voleu que baixi a l'avaluació corresponent en el Clickedu.

Si cliqueu la icona de la graella, podreu validar la informació que us ofereix el SGC abans de guardar.
Si cliqueu la icona del llapis, podreu editar la informació de l'avaluació a Clickedu, el nom i les dates d'inici i final.

4. Cliqueu Guardar.

5. D'aquest mateix curs, cliqueu 2. Àrees.

6. Associeu el nom de les àrees que teniu a Clickedu amb les del SGC.

Podeu seleccionar més d'un cop la mateixa àrea o no seleccionar-ne cap.
Si cliqueu la icona de la clau anglesa, podeu seleccionar si hi ha competències o criteris d'avaluació que no voleu sincronitzar.

7. Cliqueu Guardar.