Correctors de la POB

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 1:59 PM

Per poder entrar els resultats de la Prova Oficial de Batxillerat d'Andorra

Com a corrector de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) heu d'accedir a la plataforma per introduir els resultats de la prova.

1. Des del bloc Àrees, aneu a l'àrea de la qual voleu introduir les notes i cliqueu Avaluar.

2. Escolliu, a dalt a la dreta, a Unitat temporal, quins resultats voleu introduir

3. Introduïu els resultats i cliqueu Guardar.

Podeu cercar un alumne concret escrivint el seu codi a Buscar alumne.

També podeu clicar el camp Buscar alumne i escanejar el codi de barres de l'examen.

4. Un cop tingueu les notes de tots els indicadors, aneu a la pestanya Criteris d'avaluació.

5. Cliqueu Calcular tots per calcular automàticament els resultats dels criteris a partir dels indicadors i cliqueu Guardar.

6. Aneu a la pestanya Competències.

7. Cliqueu Calcular totes per calcular automàticament els resultats de les competències a partir dels criteris i cliqueu Guardar.

En el cas dels candidats lliures, podeu introduir-los la nota de desempat des d'aquesta mateixa pantalla, escollint —a Unitat temporal— Resultat POB 3 (Desempat) i accedint a la pestanya Competències. Veureu que podeu introduir el resultat de les competències dels candidats lliures i guardar.