Google Classroom - Exportar dades a Classroom des de Clickedu

Modificat el Tue, 18 Jul 2023 a les 02:35 PM

Per copiar els usuaris i l'estructura de Clickedu a Classroom


Si voleu sincronitzar Google Classroom amb Clickedu i no teniu configurat Google Classroom, a continuació es descriuen els passos a seguir. Això vol dir que no hi teniu cursos ni matèries i tampoc hi heu donat d'alta professors i alumnes, així que construirem l'estructura de Classroom des de zero.

Recordeu que cal que el centre tingui G Suite i que l'usuari que faci la vinculació ha d'estar connectat amb Google amb un usuari que tingui permisos d'administració del G Suite.


1. Aneu a Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Importacions/Exportacions > Sincronitzar LMS i cliqueu, a l'esquerra, Google Classroom.

2. Cliqueu la pestanya Crear i exportar usuaris.

3. Seleccioneu un curs al desplegable i cliqueu Cercar.

Només podeu tenir un sol domini per a tots els usuaris. No és possible configurar un domini per al personal docent i un altre per als alumnes.

Per defecte, l'usuari de Clickedu es crea a Google Classroom amb el mateix nom, però ho podeu canviar perquè es creï, per exemple, amb el nom i l'abreviatura del primer cognom.

4. Marqueu els usuaris que vulgueu i, al final de tot, cliqueu el botó Crear i exportar usuaris.


Si ja teníeu usuaris al G Suite, és molt important que en aquesta pantalla no els indiqueu, ja que es podrien esborrar. Aquests usuaris ja existents cal que connectin Clickedu amb G Suite abans de continuar amb la sincronització de Google Classroom. 


Quan vinculeu un usuari, si el desmarqueu i guardeu l'estareu esborrant de G Suite. 

T'ha resultat útil aquest article?

Genial!

Gràcies pels teus comentaris

Sentim que no t'hàgim pogut ajudar

Gràcies pels teus comentaris

Explica'ns com podem millorar aquest article!

Selecciona almenys un dels motius
La verificació de CAPTCHA és obligatòria.

Comentaris enviats

T'agraïm el teu esforç i intentarem arreglar l'article