Responsables de la POB

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 2:01 PM

Per poder gestionar la Prova Oficial de Batxillerat d'Andorra

Com a responsable de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) podeu importar les dades, donar d'alta candidats lliures, generar les etiquetes, etc.

Índex:
Importar les dades
Donar d'alta un candidat lliure
Generar les etiquetes
Consultar els resultats

IMPORTAR LES DADES

1. Aneu a Administració > Acadèmic > Classes i avaluacions > POB >  (POB) > Importar.

2.  Assegureu-vos que al desplegable Curs escolar està seleccionat el curs al qual voleu fer la importació.

3. A l'apartat Curs escolar, cliqueu (Importar).

És important que sigui la primera importació que es faci. Si anteriorment ja heu importat el curs escolar actual, us podeu saltar aquest pas i importar directament el que calgui actualitzar.

4. A l'apartat Usuaris, cliqueu (Importar).

Aquí s'importa tot el personal del centre i els alumnes de 2n de Batxillerat i els seus responsables.

5. A l'apartat Acadèmic, cliqueu (Importar).

Aquí s'importen les dades acadèmiques de 2n de Batxillerat: classes, grups, àrees i assignacions.

Si en algun punt de l'apartat en lloc de la icona apareix la icona ,  és que no hi havia dades per importar.

6. Aneu a Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Passarel·les > PERMSEA/SGC > POB > 2. àrees.

7.Àrea SGC - Sincronització, indiqueu l'àrea de PERMSEA a què correspon cada àrea de la plataforma i cliqueu Guardar.

8.  Per cada àrea, cliqueu (Administrar competències i criteris) i cliqueu Guardar.

Veureu que totes les caselles estan marcades i per tant només heu de guardar per confirmar la sincronització.

9. Quan tingueu els resultats de la UT2.2.de Batxillerat (les notes de desempat), torneu a Administració > Acadèmic > Classes i avaluacions > POB >  (POB) > Importar i, a l'apartat Notes, cliqueu  (Importar).

Podeu tornar a importar els apartats Usuaris, Acadèmic i, especialment, Notes tantes vegades com necessiteu. Tingueu en compte, però, que si feu canvis en aquesta plataforma (POB), quan torneu a importar dades de la plataforma de Batxillerat, se sobreescriuran.

DONAR D'ALTA UN CANDIDAT LLIURE

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Gestió d'usuaris.

2.  A la pestanya Alumnes, cliqueu Alta d'alumne i introduïu les dades del candidat.

3.  A l'apartat Alumne, marqueu Candidat lliure.

4. Cliqueu Guardar.

5. Cerqueu l'alumne que acabeu de crear i cliqueu, a la columna Accions(Alumne).

6.Alumne classe, seleccioneu el curs escolar actual i cliqueu Alta classe.

7. Cliqueu Afegir nova classe, indiqueu la classe i cliqueu Guardar.

8.Grups, moveu d'una caixa a l'altra  els grups de les àrees al qual forma part i cliqueu Guardar.

Ara els correctors ja podran introduir els resultats de les seves proves, també el resultat de desempat.

GENERAR LES ETIQUETES

1. Aneu a Administració > Acadèmic > Classes i avaluacions > POB >  (POB) > Etiquetes.

2. Indiqueu la classe o àrea de la qual vulgueu generar les etiquetes.

3. Seleccioneu els alumnes i cliqueu Generar etiquetes.

Se us descarrega un PDF amb les etiquetes dels alumnes, amb una pàgina per a cada alumne.

CONSULTAR ELS RESULTATS

1. Aneu a Administració > Acadèmic > Classes i avaluacions > POB >  (POB) > Resultats.

2. Indiqueu les classes i els alumnes dels quals voleu veure el resum dels resultats de les competències i de quina avaluació i cliqueu Cercar.

3. Per veure els resultats finals, cliqueu Resum de resultats finals, seleccioneu aquelles classes i alumnes que vulgueu consultar i cliqueu Cercar.

Veureu, per cada alumne, els resultats de les competències de les diferents avaluacions, la nota final de la competència i la nota numèrica de l'àrea.

També podeu consultar els resultats dels dos projectes i la nota numèrica global.