Veure els documents validats

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:35 PM

On tenir les versions oficials dels arxius del centre

Conceptes del glossari relacionats: document validat, carpeta validada

És probable que al vostre centre hi hagi documents que siguin d'interès general: horaris, actes de reunions, protocols d'actuació, manuals de bones pràctiques, plantilles per elaborar certs documents, etc. A Clickedu aquests arxius són els documents validats.

1. Des del bloc Arxius aneu a la pestanya Documents validats.

2. En la part inferior d'aquesta pantalla hi ha la llegenda que explica el significat dels colors que s'apliquen als documents, per indicar en quin estat es troben.

Hi ha sis possibilitats:

— Revisió
           — Revisió pendent
           — Aprovació i publicació
           — Publicat - versió vigent
           — Versió caducada
           — Versió anterior

3. La manera que té Clickedu d'organitzar els arxius validats és senzilla: els arxius es guarden en carpetes, que a la vegada poden contenir fitxers i més carpetes, i així successivament.

Les carpetes apareixen organitzades en format de taula, però podeu veure-les en format de llista clicant la icona d'una llista de dalt a l'esquerra.

4. Podeu accedir a una carpeta fent clic sobre el seu nom.

5. Podeu obrir els fitxers fent clic directament sobre el seu nom.

6. Per descarregar-vos un arxiu, seleccioneu-lo i cliqueu 'Descarregar seleccionats'.

7. Per canviar un arxiu de carpeta, seleccioneu-lo i cliqueu 'Traspassar arxius'.