Crear un format de treball

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:37 PM

Per introduir un format a Clickedu

Conceptes del glossari relacionats: document validat, format de treball, carpeta validada

Els formats de treball us poden servir com a arxius model d'altres, com a plantilles (p. ex. l'autorització d'una sortida).

1. Des del bloc Arxius, aneu a la pestanya Formats de treball.

2. Aneu a la carpeta on voleu afegir el format de treball i cliqueu 'Afegir format'.

Podeu afegir un document dins una carpeta si teniu el permís Administrar els documents validats o si teniu permís d'escriptura en la carpeta

3. Escolliu si voleu seleccionar un arxiu del vostre ordinador o si voleu afegir un vincle per poder-hi accedir.

4. Ompliu la resta de camps que desitgeu.

5. Si el format de treball genera registre (en el cas de les autoritzacions de les excursions, per exemple, cada una de les autoritzacions de les famílies), marqueu Genera registre, seleccioneu el responsable dels registres (d'entre els responsables que hàgiu creat a Arxius > Sumari d'arxius > Responsables de registre) i la durada del format.

6. Cliqueu 'Guardar'.