Administrar punts de menú: continguts personalitzats

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 8:22 AM

Aquesta opció estarà activa si el disseny plantejat ho permet

Aquesta opció ens permet poder crear nous punts principals als preestablerts al menú principal ja sigui per  moments puntuals com de manera establerta. En podrem crear tants com faci falta i haurem de vigilar que estèticament ens quedi bé.

Si premem a Administrar Punts de menú, ens trobarem un llistat d’aquests punts creats i els podrem modificar / esborrar / crear-ne de nous.

Si fem clic a Nou Punt o modificar ens trobarem un formulari on ens demanarà el nom del punt, l’ordre i si està actiu o no.

Una vegada l’hem creat un ja el podem gestionar via el botó d’administrar o des del menú principal de web ja que ens haurà aparegut una icona amb forma de caixa.

El sistema d’entrada de continguts funciona com  la resta de punts (veure l’explicació de Gestionar les pàgines de continguts del lloc web)