Com crear un usuari web amb permís limitat

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 8:28 AM

Per configurar un usuari que hagi d'administrar un apartat específic de la web.

L’exemple clar és un pare de l’AMPA que hagi de gestionar una part del lloc web. El que es vol és que d’aquesta manera entri a Clickedu de forma limitada i només vegi el bloc Web i el bloc Comunicació, si així ho considereu.

Aquest usuari haurà de ser del tipus personal docent (PD) o personal d'administració i serveis (PAS).

• Permís necessari: Administrar parcialment el bloc Web
Recordeu que a Permisos, a la pestanya del PD o PAS (segons sigui el cas), no hi haurà d'haver cap altre permís seleccionat.

1. Des d'Administració, entreu a Permisos. Allà, creeu un equip, des de Nou equip, o càrrec, des d'Alta de càrrec, i assigneu-li el permís Administrar parcialment el bloc Web.

a) En el cas d'assignar el permís des d'Equips, seleccioneu l'usuari des del vincle Usuaris

b) En el cas d'assignar el permís des de Càrrecs, seleccioneu l'usuari des del vincle Editar

2.  Assignar a cada usuari de l'equip o al càrrec els permisos específics web corresponents i els punts que ha creat cada escola (si pot crear punts nous de menú).

3. Quan l’usuari entra a la plataforma només veurà aquells mòduls per als quals tingui permís.