Fotos de capçalera

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 8:45 AM

Per seleccionar la imatge (o les imatges) que apareixen a la capçalera de la pàgina web.

Permet poder passar imatges de manera automàtica a la capçalera de la home de la web i, si és pertinent, als interiors del lloc web.

• Permís necessari: Administrar el bloc Web

1. Des del bloc Web, feu clic al mòdul Fotos capçalera

2. Des d'aquí podeu gestionar les imatges: podeu donar-ne d’alta de noves (Nou), modificar les existents () o esborrar-les ().

La plataforma redimensiona automàticament per al format horitzontal i vertical totes les imatges que pugeu.

Es recomana que utilitzeu imatges horitzontals, amb una amplada de 900 píxels.

Els formats permesos són jpg, gif i png.

3. Si cliqueu a Nou, podreu entrar al formulari per penjar la foto.

4. En aquest formulari us demana que busqueu la foto al vostre equip, poseu un peu de foto i l’ordre en què ha d’aparèixer a aquesta secció.