Fotografies

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:18 PM

Per gestionar les fotografies dels usuaris de la plataforma

Aquesta pantalla està pensada per validar de manera ràpida les fotos assignades als usuaris (alumnes, personal docent i no docent) que hi ha donats d'alta a la plataforma i poder esborrar de forma massiva aquelles que no estiguin assignades a cap d'ells.

Índex:
Veure i esborrar les fotografies
Pujada massiva de fotografies

VEURE I ESBORRAR LES FOTOGRAFIES

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. Cliqueu el botó Accions i al desplegable seleccioneu Fotografies.

Anireu a la pantalla que us permetrà veure les fotos dels usuaris. En cas que vulgueu esborrar-ne algunes, seleccioneu-les i cliqueu Eliminar seleccionats.

PUJADA MASSIVA DE FOTOGRAFIES

1. Cliqueu la icona  (Pujada massiva de fotos dels usuaris).

2. Arrossegueu les fotos des de la vostra carpeta de l'ordinador cap al requadre.

Us recomanem que llegiu el missatge sobre el funcionament d’aquesta eina, ja que s’hi indiquen els requisits per fer la pujada.

3. Cliqueu Pujar arxius.