Notes de la meva classe

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 9:02 AM

Per fer un seguiment del rendiment dels vostres alumnes

Com a tutor, a més de les dades d’assistència, és interessant veure les notes que obtenen els alumnes al llarg del curs. Tenir a l’abast aquesta informació us permet fer un seguiment més complet de la seva evolució i fer-vos una idea més precisa del rendiment i nivell de cadascun dels vostres alumnes en cada moment.

1. Al bloc Matèries, aneu al menú superior i cliqueu La meva classe.

2.Avaluar, cliqueu Notes dels ítems avaluatius.

3. Seleccioneu els alumnes dels quals voleu veure les notes.

També podeu veure les notes d'un sol alumne clicant, al llistat d'alumnes,  (Notes dels ítems avaluatius).

4. Indiqueu les avaluacions i matèries que voleu veure, si voleu mostrar el text associat als ítems o els criteris de text i també si voleu que els resultats es mostrin amb la nota numèrica o amb text.

També podeu limitar la cerca a uns ítems determinats indicant que no voleu mostrar tots els ítems avaluatius, que us obrirà una finestra on podreu indicar els que voleu.

5. Cliqueu Cercar.