Indicador de control

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 9:03 AM

Per consultar els paràmetres de control de l'aula de la classe

El tutor pot veure uns indicadors del control de l'aula per veure el funcionament general de la seva classe i poder comprovar si algun alumne destaca en algun aspecte, tant negativament com positivament.

1. Com a tutor, des del bloc Matèries aneu al menú superior i cliqueu La meva classe.

2. Aneu a la pestanya Indicadors.

Hi podeu veure taules amb els indicadors generals de la classe i amb els indicadors dels alumnes i estadístiques.