Recuperacions de cursos anteriors

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 8:38 AM

Per introduir les recuperacions dels alumnes

Clickedu permet introduir notes de recuperacions per a aquelles matèries en què un alumne hagi suspès l'avaluació final o l'extraordinària.

Hi ha diferents rutes per introduir les notes amb les quals els alumnes recuperen matèries de cursos anteriors.

OPCIÓ 1

Administració > Documentació > Alumnes > un alumne > Recuperacions > Veure recuperacions

• Permisos necessaris: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics, Accedir a les dades personals ([etapa]) i Assignar notes de recuperació de cursos anteriors.

OPCIÓ 2

Administració > Gestió d'usuaris > Alumnes > un alumne > icona d'usuari (Alumne) > Veure recuperacions

• Permisos necessaris: Accedir al bloc Administració de Clickedu o Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmicsAssignar notes de recuperació de cursos anteriors.

OPCIÓ 3

MatèriesAlumnes > un alumne > RecuperacionsVeure recuperacions
  • Permisos necessaris: Accedir a les dades personals ([etapa])Assignar notes de recuperació de cursos anteriors.

OPCIÓ 4 - Tutor

MatèriesLa meva classeAlumnes > un alumne > (Recuperacions)
  • Permisos necessaris: Assignar notes de recuperació de cursos anteriors.