Informe de seguiment individual

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 9:09 AM

Per omplir i generar l'informe de seguiment individual

Si heu configurat l'informe de seguiment individual, el podeu omplir i generar per enviar-lo a les famílies.

És un document complementari al butlletí.

OMPLIR I GENERAR L'INFORME

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Documentació.

També hi podeu accedir des de Matèries > Avaluacions.

2. Seleccioneu un curs i, a la columna Avaluació final, cliqueu Seguiment individual.

• Permís necessari: Escriure les actes d'avaluació de l'etapa corresponent. Si doneu aquest permís a altres persones, tingueu en compte que, si esteu escrivint les observacions a la vegada, es poden perdre.

3Ompliu cada apartat de cada alumne i, quan acabeu, cliqueu Guardar.

A la part superior de la pantalla podeu filtrar per alumne i per apartat.

Si la informació que escriviu a un apartat voleu que sigui igual per a tothom, podeu clicar el botó Copiar a tots els alumnes.

4Un cop guardada tota la informació, torneu a la pantalla anterior i cliqueu Documentació: Generar.

5. Seleccioneu, a Documentació de curs, Informe de seguiment individual i cliqueu Generar.

Si voleu enviar-lo per correu electrònic directament, abans marqueu la casella Enviar informe de seguiment individual per correu electrònic. (En el cas d'Infantil, marqueu Enviar el butlletí de notes per correu electrònic.)