Consell orientador

Modificat el Dl, 19 Juny, 2023 a les 3:50 PM

Per afegir la informació del consell orientador a les actes finals

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Escriure l'acta de la reunió d'avaluació

Segons la normativa de cada etapa, pot ser que hàgiu d'afegir informació sobre el consell orientador. En aquest cas ho podreu fer des de la pantalla Dades per a la documentació, que també hi podeu accedir des de l'acta de final de curs.

Rutas per accedir al Consell Orientador:

Com a tutor

Matèrias > Avaluacions > clic a la classe > localitzar l'avaluació final > clic a 'Acta: escriure' > part superior de la pantalla 'Consell orientador'.

Com a administrador

- Administració > Documentació > clic a la classe > localitzar l'avaluació final > clic a 'Acta: escriure' > part superior de la pantalla 'Consell orientador'.

- Administració > Documentació > dades per a la documentació > marcar 'camps de curs' > buscar

1. Aneu a les avaluacions del centre (des de Matèries > Avaluacions o Administració > Documentació).

2. Entreu a la classe de la qual heu d'afegir la informació i, a l'avaluació final o extraordinària, cliqueu Acta: Escriure.

Recordeu que per poder escriure l'acta cal que l'usuari sigui el tutor de la classe o que tingui el permís Escriure les actes d'avaluació (etapa), i que s'hagi convocat la reunió o que a Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Altres configuracions s'hagi activat Escriure l'acta i tancar l'avaluació sense convocar la reunió (id 668).

3. A la part superior cliqueu Consell orientador: anireu a la pantalla on podreu introduir tota la informació necessària del consell orientador.