Seguiment individual

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 9:13 AM

Per configurar un informe de seguiment individual

Podeu configurar un document per a les etapes d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius per mantenir informades les famílies sobre l'evolució dels alumnes. Es tracta d'un informe on els responsables podran veure els avanços i les carències dels seus fills, acompanyats de propostes de reforç, recomanacions de cara a l'estiu, objectius, etc. Tingueu en compte que totes aquestes dades fan referència a l'avaluació final.

És un document complementari al butlletí.

Podeu configurar els apartats de la manera que creieu convenient. Podeu veure un model d'exemple adjunt al final d'aquest article.

Aquest informe el podreu
omplir i generar amb la documentació de final de curs.

CONFIGURACIÓ

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Cliqueu la pestanya Configuracions i seleccioneu una etapa.

3. Cliqueu Seguiment individual.

4. A dalt a la dreta, cliqueu la icona  (Configuració).

5. Activeu el mòdul, definiu la resta de configuracions que vulgueu i cliqueu Guardar.

La taula de notes i les competències de l'etapa es mostraran en una pàgina a part, amb el format que tingueu definit a Administració > Acadèmic > Configuracions > l'etapa > Format de la nota del butlletí de notes > Notes globals / Històrics.

Perquè a l'assumpte o el cos del correu a l'hora d'enviar l'informe aparegui el nom de l'alumne, introduïu [AL] allà on el vulgueu.

Exemple d'assumpte: Informe de seguiment individual covid-19
Exemple de correu: Bon dia, us fem arribar l'informe de seguiment individual durant el període de confinament del vostre fill.

Marqueu també si voleu mostrar el text de decisió de promoció.

6. Un cop tingueu el mòdul actiu, definiu els apartats de l'informe. Ompliu els camps Nom i Codi i cliqueu Guardar per afegir un apartat.

Per cada secció que tingueu creada podeu clicar:
— (Editar), per modificar-ne les dades.
— (Eliminar), si no hi ha dades, per esborrar-la. Si hi heu introduït dades, heu d'esborrar-les per poder eliminar l'apartat.

Amb la icona (Copiar apartats entre cursos escolars) podeu copiar apartats per etapa entre cursos.

Exemple d'informe: