Dates d'alta i de baixa d'inscripcions al servei de menjador

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 12:45 PM

Per saber tot el possible sobre les dates d'alta i de baixa de les inscripcions al servei de menjador

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar:
Inscripció al servei de menjador, Administrar inscrits al servei de menjador.

Índex:
Data d'alta al servei de menjador
Data de baixa al servei de menjador
Consideracions importants
Visió dels responsables

DATA D'ALTA AL SERVEI DE MENJADOR

Quan realitzeu una nova inscripció (Gestió > Menjador > Nova inscripció), podeu introduir la data d'alta, tant per a les inscripcions permanents com per a les puntuals.

La data d'alta no es podrà modificar.

DATA DE BAIXA AL SERVEI DE MENJADOR

Quan realitzeu una nova inscripció (Gestió > Menjador > Nova inscripció), podeu introduir una data de baixa per a les inscripcions puntuals.

Podeu modificar aquesta data anant a Gestió > Menjador > Administrar inscrits, buscant un alumne amb inscripció puntual i clicant (Modificar).

Podeu donar de baixa qualsevol tipus d'inscripció —permanent o puntual— des de Gestió > Menjador > Administrar inscrits, clicant (Baixa). Allà podreu introduir la data de baixa.

La data no pot ser inferior a:
— El primer dia del darrer mes facturat
— El darrer dia amb assistència.

Si la inscripció no té mesos facturats ni assistència registrada, la data pot ser la mateixa que la data d'inscripció, de manera que podreu esborrar la inscripció.

CONSIDERACIONS IMPORTANTS

— La data d'alta només es pot modificar en el moment de crear la inscripció.

— Si la data de baixa d'una inscripció permanent és en un mes, aquest mes es cobrarà sencer. Així, si la data de baixa és el 15 de gener, el rebut de gener serà per tot el mes. Per evitar cobrar tot el mes podeu introduir que la data de baixa és al desembre i realitzar una inscripció puntual per als dies de gener.

— Si la data de baixa d'una inscripció puntual és en un mes, el servei de menjador es cobrarà en funció dels dies en què hàgiu passat llista fins a la data de baixa.

VISIÓ DELS RESPONSABLES

Si el mòdul de menjador és visible als responsables (vegeu com fer-ho aquí), podreu configurar-lo (des de la mateixa pantalla on el podeu fer visible) perquè els responsables puguin donar d'alta i sol·licitar baixes d'inscripcions.

Des de Gestió > Menjador > Administrar inscrits, podeu veure qui ha fet la inscripció i quan i així saber quines inscripcions han fet els responsables. Si no veieu aquestes columnes, vegeu com fer-les visibles aquí.

Quan un responsable sol·liciti la baixa d'una inscripció, en veureu un avís a la pantalla principal del mòdul.

Des de Gestió > Menjador > Administrar inscrits (o clicant el vincle de l'avís), podreu veure marcada de color groc la inscripció de la qual se n'ha sol·licitat la baixa.

Podreu acceptar la sol·licitud clicant (Baixa) i introduint la data de baixa o no acceptar-la clicant Cancel·lar sol·licitud.