Posar notes a les matèries

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 8:38 AM

Per avaluar els ítems avaluatius que hàgiu creat

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarVeure els alumnes d’una matèriaIntroduir els ítems avaluatius, Introduir els criteris de text

La finalitat de crear ítems avaluatius i de text és poder introduir totes les notes dels alumnes al llarg de l’avaluació. Un cop introduïdes les notes parcials, Clickedu us calcularà les notes i les deixarà a punt per l’informe.

1. Des de Matèries, accediu a la matèria de la qual voleu avaluar els ítems.

2. Cliqueu Avaluar. Accedireu al llistat d'alumnes de la matèria i podeu escollir quina avaluació avaluar.

3. Si a la dreta dels alumnes no us apareix cap ítem avaluatiu o no veieu el que busqueu, cliqueu Seleccionar detalls del llistat i seleccioneu aquells ítems que vulgueu avaluar (per a més informació, vegeu Veure els alumnes d'una matèria).

4. Podeu avaluar els ítems d'una avaluació sempre que la matèria estigui oberta. Respecte als ítems d'altres avaluacions, només els podreu veure, no editar.

5. Finalment, cliqueu Guardar per desar els canvis fets.

Importar les notes a Clickedu

Si us resulta més còmode, podeu importar les notes dels ítems a Clickedu des d'un Excel.

1. Cliqueu Seleccionar detalls del llistat i, per l'avaluació que desitgeu, cliqueu la icona que sembla un carnet (Importar notes).

2. Cliqueu el botó Descarregar plantilla per obtenir l'Excel en el qual podeu posar les notes d'un ítem. Cal descarregar-se un Excel per cada ítem.

3. Ompliu l'Excel amb les notes de l'ítem i importeu-les seleccionant, en el desplegable, l'ítem del qual pugeu les notes i clicant Tria un fitxer.

4. Cliqueu Generar.