Atributs del perfil (Batxillerat Internacional)

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 1:07 PM

Per avaluar els atributs del perfil dels programes educatius de Batxillerat Internacional

Clickedu permet que el personal docent avaluï els atributs del perfil dels alumnes de cada una de les avaluacions de cada matèria i dels resultats finals de curs i d'etapa.

Els resultats d'aquests atributs es podran veure des de la fitxa de l'alumne, a Informació acadèmica > 'Atributs del perfil'.

Recordeu que per poder-los avaluar cal configurar els atributs del perfil com si fossin competències bàsiques, però del tipus atribut del perfil.

Índex:
Notes de matèria
Notes globals

NOTES DE MATÈRIA

1. Des del bloc Matèries, aneu a la matèria de la qual vulgueu avaluar els atributs del perfil i cliqueu Avaluar.

2.Accions cliqueu Atributs del perfil.

3. Introduïu les notes dels atributs i cliqueu 'Guardar'.

NOTES GLOBALS

1. Com a tutor, des del bloc Matèries, cliqueu, al menú superior, Atributs del perfil. Si no ho veieu, proveu de clicar l'angle que hi ha a la dreta per veure més funcionalitats del bloc.

2. Al desplagable podeu seleccionar, per cada classe de la qual sigueu tutor, què voleu avaluar:

— Una avaluació en concret.
— L'avaluació final o extraordinària.
— El resultat del curs o de l'etapa.

L'avaluació dels atributs de les avaluacions es fa amb valors numèrics i l'avaluació del resultat de curs o etapa es fa amb els quantificadors que des d'administració s'hagin configurat.

Per a l'avaluació d'atributs del perfil d'una avaluació:

3. Cliqueu, per cada competència bàsica, 'Calcular' per saber quina nota té cada alumne segons les notes introduïdes a les matèries.

Tingueu en compte que potser hi ha diverses pàgines.

4. Si ho desitgeu, podeu modificar la nota final de l'avaluació.

5. Cliqueu 'Guardar' perquè es desi l'avaluació que heu realitzat.

Per a l'avaluació del resultat de curs o etapa:

3. Es mostra el quantificador relatiu a la nota final que cada alumne ha tret per cada atribut del perfil.

4. Podeu modificar el quantificador que desitgeu amb els desplegables.

5. Cliqueu 'Guardar' perquè es desi l'avaluació que heu realitzat.

També podeu consultar els resultats dels curs i de l'etapa dels vostres alumnes sense opció de fer canvis amb el botó 'Resultats dels atributs del perfil'.

Recordeu que perquè els resultats dels atributs del perfil apareguin al butlletí de notes ho heu d'activar des d'AdministracióAcadèmicConfiguració del curs escolar > una etapa > Altres configuracionsButlletí de notesMostrar la taula de resultats dels atributs del perfil en el butlletí d'avaluació.