Notes objectiu

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 8:26 AM

Per tenir una nota final a assolir per l'alumne

Podeu activar que el personal docent de cada etapa pugui introduir notes finals a assolir per part dels alumnes, per curs o per avaluació i visibles o no a l'alumne, responsables, professors i tutor (des d'Administració > Acadèmic > Configuració del curs escolar > una etapa > Notes objectiu). Aquesta nota —que no té cap incidència en la mitjana de l'alumne ni apareix en la documentació oficial— resulta útil a l'hora de posar la nota final en el quadern del docent, per veure què s'esperava que assolís l'alumne i què ha assolit realment.

Índex:
—
Professor d'una matèria
Tutor
Resum d'avaluació
Alumnes, responsables i personal docent

PROFESSOR D'UNA MATÈRIA

1. Des del bloc Matèries, aneu a la matèria de la qual voleu posar notes objectiu.

2. Cliqueu Avaluar.

3. A Accions, seleccioneu Notes objectiu de la matèria.

Aquesta funcionalitat només apareix si les notes objectiu estan activades, des d'Administració > Acadèmic > Configuració del curs escolar > una etapa > Notes objectiu, per curs o avaluació, on també es pot definir si aquestes notes seran visibles per l'alumne, els seus responsables, els professors i el tutor.

Veureu un llistat amb els alumnes de la matèria i les notes del curs anterior.

4. Poseu les notes objectiu de les avaluacions o la nota objectiu del curs, segons la configuració de l'etapa.

Aquestes notes es podran seleccionar en els detalls del llistat del quadern del docent per poder-les veure a l'hora de posar les notes dels ítems i la nota final.

5. Cliqueu 'Guardar'.

6. Cliqueu el botó del llistat d'un alumne (Veure històric de modificacions) per veure les modificacions que hàgiu fet a les notes objectiu.

7. Cliqueu la icona de les barres (Estadístiques) per veure un resum i gràfics de l'assoliment de les notes objectiu.

A la taula es mostren les notes obtingudes pels alumnes i entre parèntesis les objectiu.

TUTOR

Sigui quina sigui la configuració de les notes objectiu, si estan activades (des d'Administració > Acadèmic > Configuració del curs escolar > una etapa > Notes objectiu) el tutor podrà tenir una visió global de les notes objectiu.

1. Des del bloc Matèries, aneu a La meva classe.

2. A Alumnes, cliqueu Notes objectiu.

Veureu els vostres alumnes, amb les notes objectiu assolides i el seu percentatge.

3. Cliqueu la icona de l'ull d'un alumne (Notes objectiu de l'alumne) per veure gràfics de les seves notes objectiu i el seu assoliment.

Si en la configuració (des d'Administració > Acadèmic > Configuració del curs escolar > una etapa > Notes objectiu) s'ha marcat que el tutor pugui veure les notes objectiu, podreu veure les notes de cada matèria a la fitxa de l'alumne, com s'explica aquí.

RESUM D'AVALUACIÓ

En accedir a un resum d'avaluació (des de Matèries > Avaluacions > una classe), podreu veure la nota objectiu trimestral en el resum de l'avaluació corresponent.

En accedir a un resum final, podreu veure la nota objectiu de curs en els resums de l'avaluació final i de l'extraordinària i el resum acumulat d'avaluació final.

ALUMNES, RESPONSABLES I PERSONAL DOCENT

Segons la configuració de les notes objectiu (des d'Administració > Acadèmic > Configuració del curs escolar > una etapa > Notes objectiu), aquests tipus d'usuari i el tutor podran veure les notes objectiu d'un alumne des de la seva fitxa.