Crear un pla d'accions

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 1:11 PM

Per crear un pla d’accions

Podeu crear una pla d'accions per prendre mesures sense necessitat que existeixi una incidència. Pot donar-se el cas que sigui necessari emprendre una sèrie d’accions per millorar l’escola, sense que encara no s’hagi produït una incidència per iniciar-ne el procés. En aquests casos, Clickedu permet als responsables del centre crear els anomenats plans d’accions. Funcionen de forma molt semblant a les incidències pel que fa al procés de tramitació: es creen accions, s'hi assignen responsables i es fixen dates màximes per realitzar-les.

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Incidències i indicadors.

2. A l'apartat Accions, cliqueu Plans d'accions.

3. Per crear un nou pla d’accions, cliqueu el botó Alta de pla d'accions.

4. Ompliu els camps.

Feu una descripció del pla d’accions i, si voleu, introduïu l’anàlisi de causes.

Cal que indiqueu de quin tipus és, seleccionant alguna de les categories que us ofereix la plataforma.

5. Cliqueu el botó Generar acció i introduïu tantes accions com considereu necessàries per assolir els objectius del pla d’accions.

Indiqueu una descripció de cadascuna de les accions Acció a realitzar, registreu el responsable de la gestió, qui l’acabarà realitzant i fins quina data ho podrà fer.

6. Cliqueu Acceptar per donar d’alta el pla d’accions.

Les persones responsables de cadascuna de les accions seran informades de la seva responsabilitat, podran indicar a la plataforma que les han realitzades i vosaltres en rebreu una notificació immediata.