Auditories

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 9:28 AM

Per informar de les auditories del centre

Si passeu auditories les podeu introduir a Clickedu i derivar-ne no conformitats, accions correctives o preventives i accions de millora.

• Permís necessari: Gestionar auditories.

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Incidències i indicadors.

2.Auditories, cliqueu Pla d'auditories.

3. Per afegir una auditoria cliqueu Nova auditoria.

4. Introduïu les dades i cliqueu Acceptar.

Auditoria podeu indicar si l'auditoria és a algun departament concret, a un procés (definit en un document validat del tipus Família de processos) o d'un altre tipus.

5. Aproveu l'auditoria clicant  (Aprovar) i, tot seguit, Guardar.

Ara podeu dur a terme diferents accions:
—  Editar. Per modificar les dades de l'auditoria.
—  Veure. Per consultar les dades de l'auditoria i afegir-hi un text o un fitxer, que us pot servir per introduir la valoració de l'auditoria.
—  Genera NC. Per donar d'alta una incidència, fruit d'una no conformitat.
—  Genera acció preventiva o correctiva. Per donar d'alta una acció preventiva o correctiva.
—  Genera acció de millora. Per donar d'alta una acció de millora.
—  Informe. Per descarregar un PDF amb l'auditoria.

També podeu descarregar els informes de l'auditoria des de Gestió > Incidències i indicadors > Auditories > Informes d'auditoria.