Indicadors manuals

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 9:28 AM

Indicadors que utilitzen dades afegides manualment

Quan creeu un indicador (vegeu com fer-ho aquí), podeu utilitzar dades que no són a la plataforma o que no les podeu obtenir amb els indicadors automàtics. Les dades d'aquests indicadors, que haureu d'entrar manualment, serviran per realitzar els càlculs a Clickedu i així tenir tots els indicadors de qualitat del centre en un mateix lloc. A més, Clickedu us recorda quan s'ha de realitzar el càlcul d'aquests indicadors.

• Permís necessari: Accedir als indicadors de qualitat.

1. Per fer el càlcul d'un indicador manual podeu anar a Sumari, clicar Indicadors generals i clicar la icona de la calculadora (Calcular) de l'indicador que vulgueu.

També ho podeu fer des de GestióIncidències i indicadorsIndicadorsIndicadors i clicar la icona de la calculadora (Calcular) d'aquest mateix indicador.

Només podeu realitzar el càlcul d'un indicador si es compleix amb la seva periodicitat.

2. Introduïu les dades que tingueu i cliqueu 'Calcular'. Si l'indicador es calcula amb un valor únic hi ha aquest botó.

Segons el mètode de càlcul, els camps que heu d'omplir són uns o uns altres.

Percentatge:

Mitjana:

Valor únic:

Divisió:

3. Si el càlcul és correcte, cliqueu 'Guardar'.