Seguiment d'indicadors

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 12:24 PM

Per fer el seguiment dels indicadors creats

Quan ja s'han fet càlculs dels indicadors (tant automàtics com manuals), podeu fer-ne un seguiment per comprovar el compliment dels objectius.

És recomanable que tingueu els indicadors en agrupacions per poder-ne fer millor el seguiment.

1. Des del bloc Gestió, aneu a Incidències i indicadors.

2.Indicadors, cliqueu Seguiment d'indicadors.

Us apareixen tots els indicadors, però si cliqueu una categoria es filtraran els seus indicadors i se seleccionaran per estalviar-vos passos.

Si teniu molts indicadors, per trobar-ne un de concret cliqueu Cerca avançada, indiqueu els valors que sapigueu de l'indicador i cliqueu Filtrar.

3. Seleccioneu els indicadors dels quals voleu veure o exportar el seguiment i cliqueu, a la part superior, Veure.

També podeu introduir un rang de dates i exportar els seguiments a Excel o a PDF.

Aquí podeu veure els seguiments i si s’han acomplert els objectius. També podeu filtrar per dates dins de cada indicador, el tipus de gràfica o fins i tot les dimensions, en el cas dels indicadors múltiples.