Fusionar responsables

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:20 PM

Per solucionar casos de responsables duplicats

És possible que per error s'hagi creat un usuari responsable més d'una vegada. Aquesta funcionalitat permet fusionar els usuaris duplicats.

1. Des d'Administració > Gestió d'usuaris, accediu a l'apartat Pares i mares.

2. A la columna Fusionar, marqueu Destí en l'usuari que vulgueu mantenir i Origen en aquell que vulgueu eliminar.

3. Cliqueu 'Fusionar pares/mares'.

4. Seleccioneu els camps de l'usuari origen que desitgeu copiar. L'usuari que es mantindrà és el de l'esquerra. També podeu editar els camps.

5. Cliqueu 'Fusionar pares/mares'.