Titulacions del personal

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:20 PM

Per introduir els estudis del personal del centre

Si desitgeu informar sobre els estudis que ha realitzat el personal del centre, ho podeu fer des d'aquesta pantalla.

1. Des d'Administració > Gestió d'usuaris, accediu a l'apartat Docents o Administració i serveis.

2. Cerqueu l'usuari que desitgeu i cliqueu la icona dels dos usuaris (Titulació).

3. Per afegir uns estudis cliqueu 'Nova titulació'.

Els títols disponibles són els que hàgiu definit des d'Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Tipus > Formació > Tipus de titulacions.
Els centres disponibles són els que hàgiu definit des d'Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Tipus > Formació > Centres de formació.

Podeu llistar aquestes titulacions des d'Administració > Gestió d'usuaris > Llistats > Llistats de titulacions.

4. A l'apartat Titulacions cursades en el col·legi apareixen les formacions col·lectives dirigides el docent.

PERMISOS:

Per veure aquesta informació cal tenir els permisos següents:
— Accedir al bloc Administració de Clickedu o Gestionar les dades del personal docent i PAS.
— Configurar els aspectes contractuals.