Llistat de titulacions del personal

Modificat el Dt, 27 Juny, 2023 a les 11:45 AM

Per extreure informació relativa a les titulacions del personal de l’escola

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar
Titulacions del personal

Podeu introduir les titulacions professionals del personal del centre per poder-los llistar i cercar els usuaris que tinguin un títol que en un moment determinat us interessi. Aquesta pantalla és des d'on les podeu llistar.

• Permisos necessaris: Accedir al bloc Administració o Gestionar les dades del personal docent i PAS, i Configurar els aspectes contractuals.

1. Des del bloc Administració, aneu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. A 'Llistats', cliqueu Llistat de titulacions del personal.

També s'hi pot accedir des d'AdministracióLlistats, informes i taules.

Anireu a la pantalla que permet consultar les titulacions que hàgiu introduït i imprimir-les o exportar-les a Excel.