Contractes i estadis

Modificat el Dj, 22 Juny, 2023 a les 10:23 AM

Per configurar els contractes i estadis del personal del centre

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Cercar un usuari

Des d'aquesta pantalla podeu gestionar els contractes del personal del vostre centre i, en el cas del personal docent, també els estadis.

• Permisos necessaris: Accedir al bloc Administració de Clickedu o Gestionar les dades del personal docent i PAS, Configurar els aspectes contractuals.

1. Des del bloc Administració, entreu a Gestió d'usuaris i accediu a l'apartat Docents o Administració i serveis.

2. Cerqueu l'usuari que desitgeu i cliqueu la icona (Contractes i estadis).

Els estadis estan pensats per introduir els estadis de promoció docent del personal docent dependent de la Generalitat de Catalunya.

En els contractes hi ha més o menys camps segons el que hàgiu configurat.