Llistat de dades contractuals vigents

Modificat el Dt, 27 Juny, 2023 a les 10:55 AM

Per consultar els contractes vigents

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar
Contractes i estadis i Llistats de dades contractuals

Teniu l'opció d'accedir al llistat de dades contractuals amb aquesta drecera per consultar només els contractes vigents.

• Permisos necessaris: Accedir al bloc Administració o Gestionar les dades del personal docent i PAS, i Configurar els aspectes contractuals.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. A 'Llistats', cliqueu Llistat de dades contractuals vigents.

També hi podeu accedir des d'AdministracióLlistats, informes i taules.

Anireu a la pantalla on podreu veure els contractes vigents.