Administrar avaluacions

Modificat el Dt, 27 Juny, 2023 a les 4:44 PM

Per configurar els períodes d'avaluacions de cada curs

Podeu administrar les avaluacions de cada curs. Totes les classes d'un mateix curs tenen les mateixes avaluacions.

• Permís necessari: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2.  Cliqueu la pestanya Classes i avaluacions.

3. Pel curs que vulgueu, cliqueu  (Administrar avaluacions).

4. Per afegir una nova avaluació, cliqueu  (Nova avaluació).

5. Poseu un nom a l'avaluació, que serà el que s'utilitzarà internament a la plataforma i apareixerà als butlletins de notes.

6. Introduïu l’abreviació, que també apareixerà internament a la plataforma i a l’historial del butlletí de les avaluacions d’ESO i Batxillerat.

7. Definiu les dates de les avaluacions. Haurien d'incloure tots els dies de l’avaluació que vulgueu que tinguin sessions (i que, per exemple, vulgueu passar llista).

8. Activeu l'opció Té prèvia perquè es creï una avaluació prèvia.

Recordeu configurar les preavaluacions.

9. Marqueu Visible a la documentació oficial si es tracta d'una avaluació estàndard (1a, 2a o 3a). D'aquesta manera, apareixerà als històrics de notes trimestrals, als acumulats estadístics i d'assistència i a l'històric del butlletí.

Amb aquesta opció desmarcada, l'avaluació no apareixerà a l'hora de calcular la nota final del curs.

No cal crear avaluacions finals (ni ordinàries ni extraordinàries): Clickedu ja les crea automàticament a les etapes que ho requereixen.

10. Cliqueu Guardar.

Un cop creada l'avaluació podeu:
— Editar-la clicant (Editar).
— Si la data d'inici és posterior a la data actual, esborrar-la clicant (Eliminar).