Consultes més freqüents sobre matèries mare

Modificat el Dc, 28 Juny, 2023 a les 10:33 AM

1. Posar la nota final d’una matèria mare. Abans de calcular la nota final d’una matèria mare, cal que totes les matèries filles tinguin la nota final entrada i estiguin tancades. Si no feu aquest procediment, quan cliqueu Calcular, no us funcionarà.

2. Configurar les matèries mare i les filles. Des d’Administració > Acadèmic > Matèries i grups > clau anglesa i comprovar que estan ben relacionades.

3. Si teniu diverses línies per curs, les matèries mare i filles han d’estar configurades per a cada classe. Recordeu que heu de tenir ben relacionades les matèries filles a les mare per a cadascun dels grup/classe.

Per exemple, l’Àrea d’educació artística: visual i plàstica, música i dansa. A Administració > Acadèmic > Matèries i grups > clau anglesa de la matèria mare. Quan hi accediu, ho heu de veure com a l’exemple.

4. Si no us apareix la columna de l’avaluació final a la matèria. Torneu a la matèria (Administració > Acadèmic > Matèries i grups), premeu la clau anglesa i torneu-la a guardar.

5. Si quan administreu la matèria mare (Administració > Acadèmic > Matèries i grups > una matèria > clau anglesa), no us apareix res a la columna Grup/classe. Cal que entreu a editar la pantalla i marqueu les matèries filles. Ha de quedar com a l’exemple del punt 3.