Àmbits de la matèria

Modificat el Dc, 28 Juny, 2023 a les 9:02 AM

Per crear o modificar els àmbits de les matèries

Els àmbits de la matèria permeten avaluar aspectes específics d'una matèria. Només és útil quan teniu configurat el curs escolar amb alguns d'aquests tipus d'avaluació: àrees amb àmbits de la matèria, àrees amb àmbits de la matèria i ítems avaluatius o frases més quantificador.

• Permís necessari: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic i cliqueu la pestanya Matèries i grups.

2. Seleccioneu el curs que vulgueu, indiqueu si voleu veure les matèries administrades al curs escolar actual o voleu veure-les totes i cliqueu Cercar.

3. Per la matèria que vulgueu, cliqueu (Àmbits de la matèria).

4. Per afegir un nou àmbit de la matèria, cliqueu  (Afegir nou àmbit de la matèria).

5. Ompliu els camps i cliqueu Guardar.

Quan ja tingueu els àmbits de la matèria creats, podeu modificar-ne les dades clicant  (Editar).