Competències de cicles

Modificat el Dc, 28 Juny, 2023 a les 12:06 PM

Per gestionar les competències que us serviran per als cicles LOE

• Permís necessari: Gestionar cicles formatius

1. El primer que necessiteu és la taula amb la correspondència entre els mòduls professionals que formen part del cicle formatiu i les unitats de competència.

No tots els mòduls de la titulació tenen unitats de competència.

2. Dirigiu-vos a Administració i, des del mòdul Acadèmic, escolliu Estructura de cursos. Busqueu Cicles formatius i, a la dreta, cliqueu (Competències de cicles).

Tot i que posi Nova competència, aquí hi heu d'introduir el nom del mòdul professional (columna de la taula de correspondència). Creeu tots els mòduls que apareguin a la taula.

Per cada competència podreu:
— Modificar-la clicant Editar ()
— Crear i veure les frases que en formen part clicant Veure frases ()
— Esborrar-la, si encara no té frases ni cicles assignats, clicant Eliminar ()

3. Quan tingueu les competències creades (mòduls a la taula de correspondència), per afegir noves frases, premeu Veure frases.

4. Un cop dins, a Nova frase, haureu d'escriure les unitats de competència que us apareixen a la taula de correspondència.

La mateixa unitat de competència (frase de competències de cicles a Clickedu) pot estar inclosa en diversos mòduls alhora. L'estudiant aconsegueix la unitat de competència quan aprova un d’aquests mòduls. No ha d’aprovar tots els mòduls que la tenen inclosa per obtenir-la.

5. Una vegada teniu les frases de cada mòdul entrades, dirigiu-vos a Administració, trieu Acadèmic i, a la pestanya, cliqueu Estructura de cursos. Busqueu la titulació a la qual vulgueu aplicar les unitats de competència i premeu (Editar la titulació).

6. A sota, us apareixen les Competències de cicles (Mòduls professionals a la taula de correspondència) i desplaceu les que hàgiu creat cap a la dreta.

7. Premeu Guardar.

8. Torneu a Acadèmic. Busqueu la titulació a la qual voleu introduir les unitats de competència i cliqueu  (Unitats de formació).

9. Accediu al mòdul al qual voleu afegir les unitats de competència prement  (Editar unitats formatives).

10. Desplaceu-vos fins al final de la pàgina i, a la taula, trieu les competències de cicles i moveu-les cap a la dreta. D'aquesta manera, totes les unitats de competència incloses al mòdul apareixeran a la documentació.

11. Premeu Guardar.

Generar la Certificació d'acreditació de competències

1. Des d'Administració, al mòdul de Documentació, escolliu la titulació de la qual voleu extreure el certificat (un cop superats els mòduls corresponents) i premeu Documentació: generar

2. Escolliu l'alumne, desplaceu-lo a la dreta i, a Documents, escolliu la Certificació acadèmica oficial de mòduls professionals i unitats de competència acreditades (oficial).

3. Baixeu el cursor fins al capdavall i premeu Generar.