Administració de notícies

Modificat el Dv, 11 Ago., 2023 a les 12:41 PM

Administració de notícies de l’organització

Permet crear les notícies i gestionar-les per publicar-les als diferents equips creats a nivell de mòdul institucional.

Per poder administrar les notícies, cal el permís ‘Administració de les notícies’.

El funcionament és molt semblant al de les notícies de Clickedu, però aquestes notícies només són visibles a nivell de mòdul institucional.

Al Sumari es visualitzen les notícies més recents, i fent clic sobre la paraula ‘Notícies’ podem accedir a la resta de notícies publicades.

Amb el botó ‘Gestió de notícies’ (icona d’una eina a la part dreta de la secció de les notícies) accedim a un llistat que mostra les existents o podem crear-ne de noves.

Només un detall a l’hora de crear una notícia: hem de seleccionar els destinataris que podran ser els usuaris dels diversos equips del mòdul institucional.

El sistema enviarà un correu electrònic als membres dels equips que hagin estat escollits com a destinataris de la notícia.