Alumnes

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 3:24 PM

Igual que fa el tutor amb el seu grup/classe, l’usuari amb permisos també pot accedir a la informació dels alumes usuaris del Clickedu.

Tasques que heu de saber fer abans de començar: Veure els alumnes d’un grup/classe, veure la fitxa d’un alumne

1. Entru al bloc Administració, i dins del mòdul ‘Documentació’, feu clic a l’opció ‘Alumnes’.

2. Trieu l’alumne del qual voleu fer la consulta.

3. Accedireu a la pantalla on podreu veure tota la informació relativa a l’alumne que has cercat (consulta la tasca ‘Veure els alumnes d’un grup/classe’, i ‘Veure la fitxa d’un alumne’).

• Informació acadèmica, Horari: consulta la tasca ‘Veure la fitxa d’un alumne’.
Dades personals: Permet consultar les dades personals de l’alumne, les dels seus responsables, i les dades de comunicació.
 Serveis: Per veure les inscripcions de l’alumne als serveis de l’escola: extraescolars, menjador, acollida, transport.
Comunicació: Per demanar una entrevista als pares (consulta la tasca ‘Demanar una entrevista als pares’) i per obrir una conversa amb els pares i/o l’alumne (consulta la tasca ‘Crear una conversa’).