Accions: Convocar diverses reunions d'avaluació alhora

Modificat el Thu, 29 Jun 2023 a les 03:07 PM

CONVOCAR DIVERSES REUNIONS A LA VEGADA

També es poden convocar reunions de diverses classes a la vegada.

1. Anar a Administració > Documentació > Accions> Convocar diverses reunions d’avaluació alhora.

2. Tries l’etapa de les classes que vols convocar:

3. Cal triar les classes que voleu convocar un mateix dia i hora

4. Després cal definir quines seran les persones convocades a la reunió i els signants:

5. Finalment, hem de confirmar la convocatòria en la següent pantalla:

6. De forma automàtica es generarà un esdeveniment en el calendari dels usuaris convocats i signants a la reunió.